یک روش مانده مینیمال بر روی رده خاصی از دستگاه های خطی با ماتریس ضرایب نرمال
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه لرستان - دانشکده علوم پایه
- نویسنده بابک فرازمندنیا
- استاد راهنما مجتبی قاسمی کمالوند علی بارانی
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1392
چکیده
روش های مانده ای دسته ای از روش های تکراری می باشند که جهت حل سیستم های خطی با ماتریس ضرایب تنک و بزرگ بکار می روند. نوعی از این روش مشهور به روش gmres از اهمیت فراوانی برخوردار است. در این پایان نامه روش مانده ای جدیدی تحت عنوان minres-nk را بر روی دسته ای از دستگاه های معادلات خطی با ماتریس ضرایب نرمال وقتی که طیف ماتریس روی یک منحنی درجه k قرار دارد بیان نموده و آن را با روش gmres مقایسه می کنیم.
منابع مشابه
روش باقیمانده ی مینیمال برای کلاس خاصی از سیستم های خطی با ماتریس ضرایب نرمال
روش باقیمانده ی مینیمال (minres) برای کلاس خاصی از سیستم های خطی با ماتریس ضرایب نرمال که طیف آنها متعلق به منحنی جبری از درجه ی پایین k می باشد ساخته شده است. تفاوت این روش با روش شناخته شده ی gmres در زیر فضاهایی است که جواب تقریبی به آن تعلق دارد. در این مقاله حالت k=2,3 را بررسی می کنیم. نتایج عددی اری?ه شده برتری روش minres را نسبت به روش gmres نشان می دهد.
15 صفحه اولیک روش باقیمانده مینیمال برای یک کلاس خاص از دستگاههای معادلات خطی با ماتریس ضریب نرمال مزدوج
دراین پایان نامه روش minres-cn3 برای حل دستگاههای معادلات خطی که ماتریس ضرایب آنها یک ماتریس نرمال مزدوج می باشد که مقادیرویژه آن روی یک خم جبری درجه 3 واقع است، ساخته می شود.
بررسی خودریختی های نرمال رده های خاصی از گروه ها
فرض کنیمgیک گروه باشد.خودریختیrازgنرمال نامیده می شود هرگاه به ازای هر زیر گروه نرمالhازgداشته باشیمr(h)=h.در این پایان نامه مطالب ذیل مورد بررسی قرار می گیرد. 1-اگرgیک گروه پوچ توان فراآبلی(ناآبلی)آزاد باشد,آنگاه گروه خودریختی های نرمالgباگروه خودریختی های داخلی تعمیم یافته آن برابر تی باشند. 2-اگرgیک گروه پوچ توان(از ردهc)در آبلی باشد,آنگاه گروه خودریختی های نرمال آن پوچ توان (از رده حداکثر...
15 صفحه اولحل یک دستگاه از معادلات خطی با روش آنالیز هموتوپی
در این مقاله، الگوریتم موثری برای حل دستگاه معادلات خطی بر اساس روش آنالیز هموتوپی ارائه می دهیم. این روش با روش تکرار ژاکوبی کلاسیک مقایسه شده و آنالیز همگرایی آن مورد مطالعه قرار می گیرد. در پایان دو مثال عددی برای موثر بودن این روش ارائه خواهیم داد.
متن کاملتأثیر غیرنرمال بودن ماتریس های ضرایب و تکرار بر همگرائی روش های تکراری در حل دستگاه معادلات خطی
در این پایان نامه نقش حساب دقت متناهی و غیرنرمالی ماتریس های ضرایب و ماتریس های تکرار در واگراشدن و یا رسیدن به جواب غلط در حین بکارگیری روش های تکراری پایه ای تحت فرمول x(0); x(k+1) = tx(k) + c که برای حل دستگاه معادله خطی ax=b بکار گرفته می شود بررسی خواهد شد. به علاوه تاثیر پیش شرطی سازی بر روی ماتریس های اولیه به منظور کاهش عدد شرطی ماتریس ضرایب و همچنین کاهش شعاع طیفی ماتریس تکرار در بهبود...
15 صفحه اولمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه لرستان - دانشکده علوم پایه
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023